Likvidací vozidel se už nemusíte zabývat. Najměte si specialisty

Zákon je k nám, majitelům vozidel, přísný. Pořídili jste si auto, tak se pak postarejte o jeho likvidaci! A ne ledajakou, ale ekologickou. Nevíte, jak na to, či se vám do toho nechce? Tak si na to najměte specialisty.

Zlikvidovat staré auto rozhodně není stejná radost, jakou obvykle pociťujeme při pořizování toho nového. Někdy se nám s ním těžce loučí, ale víme, že jeho čas nadešel. Jindy může jít o autovrak a nevíme, co s ním, aby nás likvidace stála co nejméně. S autem po havárii nás mohou pojit i nemilé vzpomínky, a tak se nám likvidací auta ani nechce zabývat. Řešením je předat starost o ekologickou likvidaci těm, kdo se na ni specializují.

V Liberci, Jablonci nad Nisou, Frýdlantu, Turnově, Mladé Boleslavi, Semilech, Hrádku nad Nisou a v Tanvaldu je to služba Zlikvidujauto.cz. Díky ní se dál likvidací vozidel nebudete muset zabývat – ať již jste soukromá osoba, nebo firma, ať likvidujete jeden vůz, nebo více autovraků.

Peníze za autovrak jsou realita

Nedařilo se vám váš starý, nepojízdný či bouraný autovrak prodat přes kamenný bazar ani přes online autobazary? Nelitujte, se službou Zlikvidujauto.cz nepřijdete zkrátka. Služba nejenže vaše auto ekologicky zlikviduje, ale nabízí i výkup aut. Takže i za staré auto určené k likvidaci nabídne až 10 000 Kč. A kolik přesně? Cena je vždy stanovena podle stavu vozidla a jeho roku výroby. Firma pak nabízí součástky z takto odkoupených vozidel. A vy si na tohle vzpomeňte, když budete pro své jiné auto někdy shánět náhradní díly.

Bojíte se, že po vás bude služba Zlikvidujauto.cz chtít zaplatit za odvoz autovraku? Nemusíte, protože až do 100 km je odvoz zcela zdarma. Takže nic neplatíte, naopak, něco na likvidaci svého auta vyděláte.

Klidně vše zcela na klíč

Jakmile se domluvíte na výkupu svého vozidla službou Zlikvidujauto.cz, tak vám bude vystaveno potvrzení o ekologické likvidaci. Díky ní máte možnost automobil odhlásit z evidence a současně ukončit pojistku povinného ručení. Jestliže se touto administrativou nechcete zdržovat, využijte službu Zlikvidujauto.cz. Ta za vás vše vyřídí i zcela na klíč.

admin

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top